Hvem står bag?

Niels Jakob PasgaardJeg har en baggrund som folkeskolelærer og kandidat i pædagogisk filosofi, og har beskæftiget mig professionelt med e-læring og brugen af it i undervisningen gennem flere år, blandt andet gennem mine ansættelser hos Danmarks Evalueringsinstitut, Det Nationale Videncenter for e-læring og Via University College, og er en aktiv stemme i debatten om pædagogik og brugen af it i undervisningen i Danmark.
På eDidaktik.dk kobler jeg mine overvejelser over filosofi og didaktik til den praktiske brug af it i undervisningen, og beskriver nogle af de gratis, digitale læringsværktøjer, som jeg ser de største potentialer i.

Jeg deltager løbende i forskellige projekter omhandlende udvikling af digitale læringsplatforme og læremidler. Derudover afholder jeg foredrag og workshops om eDidaktik og de præsenterede værktøjer, digital dannelse og andre relaterede emner.

Send en mail, kontakt mig gennem LinkedIN, Twitter eller Google+ eller giv mig et kald på 2464 6680 og hør mere om mulighederne for et samarbejde.