Hvem står bag?

Niels Jakob PasgaardJeg er uddannet folkeskolelærer og har en kandidatgrad i pædagogisk filosofi.

Jeg har beskæftiget mig professionelt med e-læring og brugen af it i undervisningen gennem flere år, og er en aktiv stemme i den offentlige debat om skole, uddannelse, pædagogik, didaktik og brugen af it i undervisningen.

 

På eDidaktik.dk kobler jeg mine overvejelser over filosofi og didaktik til den praktiske brug af it i undervisningen, og beskriver nogle af de gratis, digitale læringsværktøjer, som jeg ser de største potentialer i.

Jeg deltager løbende i forskellige projekter om udvikling af digitale læringsplatforme og læremidler. Derudover afholder jeg foredrag og workshops om eDidaktik, digital dannelse og andre relaterede emner.

Send en mail, kontakt mig gennem LinkedIN, Twitter eller Google+ eller giv mig et kald på 2464 6680 hvis du er interesseret i et samarbejde.