Rådgivning og foredrag om it i undervisningen

Jeg rådgiver virksomheder og offentlige institutioner omkring udvikling af digitale læremidler og digitale platforme til undervisningen. Med afsæt i et bredt kendskab til en lang række nye digitale læremidler giver jeg rådgivning og sparring i forhold til funktionalitet og brugervenlighed ud fra et pædagogisk og didaktisk perspektiv.

Jeg har bl.a. samarbejdet med Redia og Systematic omkring udviklingen af undervisningsværktøjet Mimer.

Har I en god idé til en ny app eller et nyt digitalt læremiddel, er I velkomne til at kontakte mig.

Jeg rådgiver også skoler, kommuner og virksomheder omkring it-didaktik og brugen af it i undervisningen. Står I overfor en større investering i læringsteknologi eller overfor at skulle kompetenceudvikle undervisere og medarbejdere i at anvende teknologien optimalt, er I derfor også meget velkomne til at kontakte mig, for at få gode råd til hvad I bør overveje før indkøb af teknologi og i forhold til kompetenceudviklingens udformning.

Endelig kommer jeg gerne ud og holder foredrag og workshops om didaktik og brugen af it i undervisningen. I er meget velkomne til at kontakte mig, hvis I har specifikke ønsker til et foredrag eller en workshop. På disse links kan I se eksempler på nogle af mine foredrag og workshops:

Didaktikken tilbage til læreren

Foredrag: It og didaktik eller didaktik og it

Foredrag Digital dannelse

 

 

Uanset om jeres projekt er stort eller småt er I velkomne til at kontakte mig. Send en mail, og lad os sammen finde ud af hvordan jeg kan hjælpe jer.