Hvem står bag?

Niels Jakob Pasgaard eDidaktik drives af Niels Jakob Pasgaard, der har en baggrund som folkeskolelærer og en kandidatgrad i pædagogisk filosofi.

Niels Jakob har beskæftiget sig professionelt med e-læring og brugen af it i undervisningen gennem flere år, og er en aktiv stemme i den offentlige debat om pædagogik, didaktik og brugen af it i undervisningen.

På eDidaktik.dk kobler han sine overvejelser over filosofi og didaktik til den praktiske brug af it i undervisningen, og beskriver nogle af de gratis, digitale redskaber, som han ser de største potentialer i.

Niels Jakob afholder løbende foredrag og workshops om eDidaktik, digital dannelse og andre relaterede emner. Derudover deltager han i forskellige projekter om udvikling af digitale læringsplatforme og læremidler.

Niels Jakob beskæftiger sig også med læringsmål og læringsmålstyring. Du kan læse mere om hans kritiske arbejde med disse emner på hjemmesiden nielsjakobpasgaard.dk

Send Niels Jakob en mail på info@edidaktik.dk, kontakt ham gennem LinkedIN, Twitter eller Google+ eller giv ham et kald på 2464 6680, hvis du er interesseret i et samarbejde.