TodaysMeet i undervisningen

TodaysMeet er et værktøj, som kan bruges til at fastholde elevernes fokus på det underviserens gennemgang handler om. Værktøjet giver eleverne mulighed for løbende at skrive kommentarer, spørgsmål og svar på tavlen, mens underviseren gennemgår et emne. Man kan oprette rum uden at oprette sig som bruger, og skal blot give eleverne adgang til rummet ved at dele adressen på rummet med dem.

TodaysMeet egner sig primært til brug i den monologiske undervisningsform.

TodaysMeet
Indenfor den monologiske undervisningsform er det oplagt at bruge TodaysMeet som en fælles refleksions- og spørgsmål/svar-platform, der vises på projektoren/det interaktive whiteboard. Eleverne kan løbende stille spørgsmål til underviseren og hinanden om indholdet i det der gennemgås, og de kan få opklaret nogle af de tvivlsspørgsmål, som bremser deres forståelse af det gennemgåede.

Underviseren får et indblik i, hvorvidt hans/hendes præsentation rammer målgruppens niveau, og den hvisken der normalt foregår bagerst i klassen, bliver ved hjælp af TodaysMeet kanaliseret ud i klassen, og kan bidrage til den løbende evaluering og tilpasning af undervisningen.

I forlængelse af underviserens oplæg, kan man gennemgå indholdet i TodaysMeet-rummet, og sikre sig at alle får svar på deres spørgsmål.